Papierrecycling

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor duurzaam ondernemen. Papier- en kartonafval is 100% recyclebaar. Het is daarom belangrijk om papier- en kartonafval gescheiden aan te bieden en door een gespecialiseerd bedrijf op te laten halen en te laten verwerken. Papier wordt door ons ingezameld bij bedrijven, verenigingen en instellingen en op onze bedrijfslocatie in Coevorden mechanisch gesorteerd en vervolgens in balen geperst. De gesorteerde kwaliteiten worden aansluitend door ons aangeboden aan diverse papierfabrieken. Zij gebruiken het voor de productie van nieuw papier.

Hoogwaardig papier uit de grafische industrie wordt door ons, in verband met de hoge kwaliteitsstandaard, apart ingezameld en op een andere wijze verwerkt.

Voor de inzameling van vertrouwelijke documenten of het vernietigen van een (vertrouwelijk) archief maken wij gebruik van speciale containers die wij bij u kunnen plaatsen en zullen wij volgens officiële richtlijnen uw documenten vernietigen. U ontvangt daarbij een schriftelijke bevestiging volgens de officiële standaarden.

Wij beschikken over diverse soorten en maten (pers)containers om uw papier in te kunnen verzamelen en veilig en schoon te kunnen afvoeren. De containers die wij voor archiefvernietiging inzetten hebben een gesloten systeem. Voor het transport beschikken wij over een eigen wagenpark.

Perscontainer voor papier en karton afval