Bedrijfsafval

Het kenmerk van bedrijfsafval is dat dit bestaat uit een grote verscheidenheid aan afvalstoffen. Het betreft de grootste afvalstroom in Nederland. Om aan te sluiten bij de wens voor duurzaam ondernemen is het belangrijk om bedrijfsafval op een specialistische wijze af te laten voeren.

Door het plaatsen van diverse containers kunnen wij uw organisatie ontzorgen bij het op verantwoorde wijze inzamelen van het bedrijfsafval. Wij hebben een grote verscheidenheid aan containers voor het inzamelen van bedrijfsafval. Van klein tot groot en met of zonder persmechanisme.

Ook voor ad-hoc activiteiten zoals bouw- en sloopwerkzaamheden kunnen wij u ontzorgen door het plaatsen van bouwafvalcontainers. Dit kan één container zijn waarbij wij na retourname het gemengde afval op onze bedrijfslocatie sorteren of containers per specifieke afvalstroom, waarbij de afvalstroom op uw locatie al wordt gescheiden.

Perscontainer bedrijfs afval
Extra besparen met collectief PMC

Parkmanagement Coevorden is een organisatie die zich inzet voor de belangen van ondernemers in de gemeente Coevorden. Dit doen ze onder andere door collectieve contracten aan te gaan waarmee schaalvoordelen worden behaald. Ook wij hebben een collectief contract met PMC en bieden deelnemende bedrijven bovenop onze normale gunstige tarieven, extra korting voor onze dienstverlening aan. Deelname aan het collectief levert vaak een aanzienlijk kostenvoordeel op.

Ook deelnemen?

Bent u ondernemer in de gemeente Coevorden en wilt u weten wat u kunt besparen door deelname aan het collectief? Neem dan contact op met de parkmanager door een mailtje te sturen naar info@pmccoevorden.nl. Voor meer informatie over Parkmanagement Coevorden kunt terecht op www.pmccoevorden.nl.